تغییرات مکرر و مداوم در برنامه بازی‌های لیگ؛ «یلدای سوءمدیریت»‌ در ارکان فدراسیون فوتبال – یورنا

تبلیغات بنری


به راستی برنامه ریزی صحیح و بدون نقص بازی ها آنقدر کار سخت و پیچیده ای است که حتی مدیران و تصمیم گیران سازمان لیگ هم از انجام آن عاجز هستند!

به گزارش سرویس ورزشی یورنا، کافی است به طور اجمالی تصمیمات و عملکرد اتحادیه فوتبال و ارکان مختلف آن در مدت مشابه از آغاز فوتبال باشگاهی ایران در فصل جاری بررسی شود. بدون تعارف، به ندرت می توان شرایطی را یافت که همتراز با فوتبال حرفه ای و سنتی در کشورهای دیگر باشد.

تصمیمات لحظه‌ای، سلیقه‌ای و حتی غیرحرفه‌ای مانند سقف بودجه تنها بخشی از رویه‌ای است که به جای خدمت به فوتبال به آن آسیب می‌زند و تاثیر مثبتی در پیشرفت دارد. در فوتبال که رسوایی ها و جنجال ها جزء لاینفک آن شده و مانع بزرگی برای لذت بردن از هیجان انگیزترین ورزش دنیا شده است، مدیریت و عملکرد مسئولان فدراسیون فوتبال به رهبری مهدی تاج سهم بزرگی دارد.

برای اثبات این اهمیت نیازی به کندن مو نداریم و به مواردی کلی اکتفا می کنیم. موضوع هفته دوازدهم لیگ برتر 24 نیز بسته شد و دیدارهای هفته سیزدهم از فردا آغاز می شود اما مشکلات داوری و اختلافات بی پایان آنها همچنان پابرجاست. کمیته قضات که چند ماه پیش به دلیل پرونده فساد در میس رفسنجان با تعلیق رئیس خود مواجه شد، در این ماه ها با انتقادات و اظهارنظرهای زیادی مواجه شده است. از چیدمان داوران تا اشتباهات بحث برانگیز تاثیرگذار بر نتایج که با وجود فناوری VAR همچنان وجود دارد و از سوی دیگر روند استفاده از این فناوری به چالشی جدید در فوتبال ما تبدیل شده است.

آنچه در کمیته‌های انضباطی و تعیین وضعیت فدراسیون فوتبال می‌بینیم عجیب‌تر و گیج‌کننده‌تر است. نظراتی که از دیرباز در فوتبال تاثیرگذار بوده و در برخی موارد کارشناسان حقوقی به موضوعات مهم و اساسی نگاه کرده اند. در این راستا ماجرای افزایش درآمدهای فدراسیون فوتبال از احکام انضباطی و تعیین رقم سال مالی عجیب و بحث برانگیز است. فدراسیون در سال گذشته به این افزایش 584.1 درصدی رضایت نداده و 20 درصد افزایش دیگر را برای سال مالی جاری در نظر گرفته است. یعنی انتظارات فدراسیون فوتبال از درآمدهای قوه قضائیه در سال 1403-1404 بالغ بر 70 میلیارد و 987 میلیون و 300 هزار تومان بوده که در صورت تحقق، درآمد فدراسیون از مرجع قضایی نسبت به سال قبل 11 خواهد بود. میلیارد و 831 میلیون و 200 هزار تومان و افزایش خواهد یافت. (انجمن فوتبال دندان تیز پیش بینی درآمد 70 میلیاردی از احکام انضباطی دارد) در واقع، به نظر می رسد مقرراتی که قدرت بازدارندگی چندانی ندارند، بیشتر در جهت پرکردن حساب اتحادیه است.

اگر از این موارد مبهم که معمولاً شفاف سازی نمی شود، چشم پوشی کنیم، آنچه غیر قابل توجیه است، تغییر مکرر و مستمر برنامه مسابقات توسط کمیته قهرمانی است. در شرایطی که بسیاری از جنبه‌های زندگی از جمله فوتبال تحت تأثیر اپیدمی کرونا قرار گرفته و تغییر کرده است، باشگاه‌های فوتبال ایران نیز با چنین وضعیتی مواجه شده‌اند. اما اکنون بیش از دو سال می گذرد و تقریباً همه چیز سر جای خود است، اما مشخص نیست مسئولان برگزاری لیگ و کمیته برگزاری مسابقات در هنگام تدوین تقویم مسابقات چگونه عمل می کنند که در طول فصل شاهد تغییرات و دگرگونی هایی هستیم. و تقریبا هر هفته

در ضمن، اگر بهانه آنها چیزی شبیه آلودگی هوا باشد، می توان آن توجیه را پذیرفت، اما عجیب است که مثلاً یک بازی برای روز یلدا نیز در روزهای منتهی به آن تغییر می کند. در حالی که یلدا یک روز مشخص و ثابت در تقویم ایرانیان است، اما در صورت کم بودن مدیریت و اشراف شرایط در بین مسئولان مربوطه، نیازی به تشکیل جلسه ۲ تا ۳ روز قبل از مسابقه و تعیین زمان مسابقه نیست. بازی برای تغییر واقعیت این است که بی توجهی سازمان لیگ به شب یلدا بودن بازی استقلال و آلومینیوم باعث شد تا زمان بازی تغییر کند. نکته مهم این است که این تغییر مورد خاص و نادری نیست و رویه ای است که تقریبا هر هفته شاهد آن هستیم.

اگرچه میلیون ها فوتبالدوست در ایران مدام شاهد تصمیمات و اقدامات نادرست و گاه مضر هستند و در برخی موارد واکنشی نشان نمی دهند، زیرا چاره ای ندارند، بهتر است مسئولان بدانند که این نوع مدیریت هرگز برای مردم عادی نخواهد شد. مردم

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *