ترفندهای درست کردن کیک کاج یلداییِ زیبا و خوشمزه – یورنا

به گزارش یورنا به نقل از روزنامه الهمشهری: با کمی ذوق، می توانید کیک درخت کاج کریسمس را در خانه درست کنید. تهیه آن زمان زیادی نمی برد و به راحتی آماده می شود.
نام غذا: کیک کاج، روز من
برای تهیه: 20 دقیقه
پختن: 20 دقیقه
شماره: 6 نفر
مواد مورد نیاز:
کیک اسفنجی آماده شده: ۲ پیمانه
پنیر خامه ای: یک فنجان
شکلات آب شده: نصف فنجان
شیر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
چیپس کاکائو: 2 فنجان
طرز تهیه:
1. کیک اسفنجی آماده شده را با چنگال خرد کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.
2. پنیر خامه ای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
3. برای به دست آوردن خمیر نرم دو قاشق غذاخوری شیر کاکائو به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.
4. خمیر را به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با دست به شکل مخروطی در آورید تا شبیه میوه درخت کاج شود.
5. از کورن فلکس برای تزئین کیک و درست کردن شکل درخت کاج استفاده کنید.
توجه: برای تزیین زمستانی روی کیک های گردویی شکل پودر نارگیل بپاشید.