ترفندهای درست کردن کیک کاج یلداییِ زیبا و خوشمزه – یورنا

تبلیغات بنری


به گزارش یورنا به نقل از روزنامه الهمشهری: با کمی ذوق، می توانید کیک درخت کاج کریسمس را در خانه درست کنید. تهیه آن زمان زیادی نمی برد و به راحتی آماده می شود.

نام غذا: کیک کاج، روز من

برای تهیه: 20 دقیقه

پختن: 20 دقیقه

شماره: 6 نفر

مواد مورد نیاز:

کیک اسفنجی آماده شده: ۲ پیمانه

پنیر خامه ای: یک فنجان

شکلات آب شده: نصف فنجان

شیر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

چیپس کاکائو: 2 فنجان

طرز تهیه:

1. کیک اسفنجی آماده شده را با چنگال خرد کنید. بهتر است از کیک اسفنجی شکلاتی استفاده کنید.

2. پنیر خامه ای و شکلات آب شده را به پودر کیک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

3. برای به دست آوردن خمیر نرم دو قاشق غذاخوری شیر کاکائو به خمیر اضافه کنید و خوب ورز دهید.

4. خمیر را به اندازه یک گردوی بزرگ بردارید و با دست به شکل مخروطی در آورید تا شبیه میوه درخت کاج شود.

5. از کورن فلکس برای تزئین کیک و درست کردن شکل درخت کاج استفاده کنید.

توجه: برای تزیین زمستانی روی کیک های گردویی شکل پودر نارگیل بپاشید.

ترفندهایی برای تهیه کیک کاج یلدای زیبا و خوشمزه

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *