تبدیل روستاها به مقاصد گردشگری با حداقل آسیب
معاون گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع سنتی گفت: هدف اصلی از فعالیت دفتر ملی گردشگری روستایی زیرمجموعه وزارت گردشگری، تبدیل روستاهای مستعد به مقصد گردشگری با توسعه همه جانبه و به حداقل رساندن محیط زیست است. ، آسیب های اجتماعی و فرهنگی.
یورنا به گزارش روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع سنتی، علی اصغر شلابفیان با حضور اعضای میز گردشگری روستایی متشکل از دستگاه های دولتی، بخش خصوصی و ادارات دولتی در استانداری ها که در محل. معاون وزیر گردشگری اهمیت شرکت در مسابقه بین المللی انتخاب دهکده های جهانی که هر ساله توسط سازمان گردشگری سازمان ملل برگزار می شود را تشریح کرد و UN_Tourism این بستر را فرصتی ویژه برای معرفی روستاهای کشورمان اعلام کرد. این کشور در صحنه جهانی قرار دارد و در مورد آخرین رویه ها برای حضور در نشست های بین المللی مرتبط در اسپانیا گزارش داده است.
وی همچنین گفت: علیرغم اهمیت این موضوع، وظیفه اصلی فعالیت دفتر ملی گردشگری روستایی توجه به توانمندی ها و قابلیت های مختلف روستاهای گردشگری کشور و تبدیل آنها به مقاصد گردشگری و در عین حال ایجاد کمترین میزان است. آسیب های زیست محیطی، اجتماعی و فرهنگی.
شلبویان با اشاره به اینکه روستاهای کشورمان پتانسیل های زیادی دارند اما هنوز به جاذبه تبدیل نشده اند و به بازار عرضه نشده اند، موضوع علاقه مندی در تامین نیازهای سخت افزاری اعم از زیرساخت ها و نرم افزارها از جمله توسعه محصول را مطرح کرد. تولید محتوا در فضای مجازی و انتقال به مقاصد جدید
معاون گردشگری همچنین در معرض دید را یکی از ویژگی های محصول گردشگری عنوان کرد. از این رو، دلیل معرفی توانمندی های روستا به فضای مجازی با توجه به شاخص های بین المللی سازمان گردشگری سازمان ملل متحد (UN_Tourism) را می توان گامی مهم در جهت ایجاد رقابت برای تولید محتوا برای روستاهای کشور و تبدیل آن به فضای مجازی دانست. تولید – محصول. مقصدها و برندهای هدفمند.
شلابیان گردهمایی حاضران بر سر میز گردشگری روستایی را فرصتی بی نظیر برای آشنایی با روند انتخاب روستاهای جهانی، تبادل تجربیات و نحوه توجه به نقاط قوت روستاها عنوان کرد.
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا