بازنگری در تصمیمات ستاد احیای دریاچه ارومیه – تابناک

تبلیغات بنری


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، اولین نشست خبری شینا الانصاری پیش از ظهر امروز برگزار شد. معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در سالن شهدای محیط زیست این سازمان برگزار شد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در ابتدای این جلسه گفت: بر اساس آمار رسمی سازمان برنامه و بودجه، ستاد تاکنون بالغ بر 13 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده است و اعداد دیگری که بعضا در رسانه ها منتشر می شود. درست نیستند.

الانصاری در ادامه این نشست گفت: در حال حاضر بر اساس قانون و قوانین در حوزه محیط زیست از جمله هوای پاک، حفاظت از خاک، حفاظت از تالاب ها و برنامه هفتم توسعه پیگیر مسائل زیست محیطی هستیم.

وی افزود: در این 90 روز تلاش کردیم با کمک همکاران، مسائل را در چارچوب اسناد و قوانین بالاتر پیش ببریم و پاسخگوی مردم باشیم.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: در حوزه محیط زیست انسانی اجرای قانون هوای پاک جزو اولویت های ماست و در 3 نیروگاه نفت کوره را هدف گذاری کردیم. با توجه به اینکه این شهرها منابع دائمی آلودگی عمده دارند، این کار انجام شد.

انصاری گفت: تدوین طرح سازگاری با تغییرات اقلیمی نیز در دستور کار است و در حوزه دریایی نیز موضوع دریاچه ارومیه برای ما اهمیت ویژه ای دارد و با اولویت پیگیری می شود.

وی با اشاره به اینکه سهم محیط زیست دو دهم بودجه کشور است و درصدد افزایش این میزان هستیم، تصریح کرد: متأسفانه وظایف سازمان تناسبی با منابع ندارد و خلأ عمیقی در اینجا وجود دارد. به عنوان مثال ما برای 19 میلیون هکتار از مناطق حفاظت شده 800 خودرو در حال فعالیت داریم که یک سوم استاندارد جهانی است. این منطقه تحت حفاظت هر یک از نگهبانان ما 7 برابر سطح جهانی است.

وی در پاسخ به سوال تسنیم در خصوص بررسی تصمیمات و ساختار ستاد احیای دریاچه ارومیه گفت: در اولین جلسه ستاد احیای دریاچه ارومیه به ریاست دکتر عارف معاون اول رئیس جمهور، ضرورت بررسی ساختار و ساختار را مطرح کردیم. برخی از تصمیمات و مصوبات ستاد احیای دریاچه ارومیه.

معاون رئیس جمهور افزود: سازمان حفاظت محیط زیست در حال بررسی ساختار و تصمیمات ستاد احیای دریاچه ارومیه است. ما معتقدیم ساختار باید مانند گذشته به مسیر ملی برگردد و آذربایجان غربی به تنهایی نمی تواند مشکلات دریاچه ارومیه را حل کند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست گفت: البته ستاد احیای دریاچه ارومیه در حوزه نرم افزاری و سخت افزاری نیز اقدامات خوبی انجام داده است، اما اگر این اقدامات به ویژه در حوزه کشاورزی کافی باشد، وضعیت دریاچه بهبود می یابد. بهبود بخشد. الان بهتر باش

انصاری تصریح کرد: بر اساس آمار رسمی سازمان برنامه و بودجه، ستاد تاکنون 13 هزار و 500 میلیارد تومان اعتبار دریافت کرده است و اعداد دیگری که بعضا در رسانه ها منتشر می شود، نادرست است.

دفع موتورسیکلت های مستعمل در سطح صفر

انصاری درباره آلودگی هوای تهران توضیح داد: بر اساس فهرست آلایندگی، سهم منابع سیار در آلودگی هوای تهران 58 درصد است و بنابراین قرار نیست با قطع سوخت گازوئیل در 3 مشکل آلودگی هوای تهران حل شود. نیروگاه های برق تهران سایر استان ها اولویت ما در تهران باید رهایی از خودروهای قدیمی و نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی باشد. متاسفانه اسقاط خودرو در تهران بسیار کمتر از تولید و واردات خودرو است و اسقاط موتورسیکلت هایی که ۲ تا ۳ برابر یک خودرو آلایندگی دارند نیز صفر بوده است.

سازمان محیط زیست هیچ گونه مسئولیت قانونی در قبال فرود هواپیما ندارد

وی درباره نزول گفت: این موضوع ارتباط مستقیمی با وظایف سازمان ندارد، اما محیط در حال زوال است. در برنامه هفتم توسعه، پیگیری زمین خواری با وزارتخانه های جهاد کشاورزی و وزارت نیرو خواهد بود، اما پیگیری های لازم را نیز انجام می دهیم و مشاور تخصصی در زمینه زمین خواری خواهیم داشت و خواهیم داشت. سعی کنید این موضوع را کنترل کنید. در بحث فرونشست زمین، ساخت و ساز و بارگیری در مناطق فرونشست حائز اهمیت است.

تاثیر تحریم ها بر آلودگی هوا

انصاری درباره تاثیر تحریم ها بر آلودگی هوا گفت: محیط زیست کشور ما از همه جهات تحت تاثیر قرار گرفته است و به ویژه در بحث آلودگی هوا، تصفیه و فناوری های لازم در صنایع ما برای کنترل آلودگی وجود ندارد.

وی افزود: تحریم ها در بحث دستگاه های پایش هوا نیز به معضلی تبدیل شده است که البته توانستیم با تکیه بر دانش بخشی مهمی از نیاز خود را برطرف کنیم.

کاهش کربن تا زمانی که در قرنطینه هستیم امکان پذیر نیست

همانطور که رئیس سازمان حفاظت محیط زیست درباره پیوستن ایران به معاهده پاریس توضیح داد: توافق پاریس تولد توافقنامه تغییر اقلیم است و ما عضو آن هستیم و حضور موثری داریم. در این صورت حفظ منافع ملی برای ما بسیار مهم است. ما باید توجه داشته باشیم که کشوری وابسته به سوخت های فسیلی هستیم و با توجه به این مهم و با اولویت حفظ منافع ملی به دنبال پیوستن به این معاهده هستیم.

معاون رئیس جمهور تاکید کرد: در جلسه گذشته به رئیس توافقنامه تغییرات اقلیمی اعلام کردیم که نمی توان همزمان با اعمال تحریم های ظالمانه از سوی آمریکا و خارج شدن ایران از شمول کربن، عوارض دو برابری برای کاهش کربن اعمال کرد. انتقال فناوری، تراکنش های مالی و کاهش کربن باید ابتدا برداشته شود و آنها نیز با نظرات ما موافقت کردند.

رئیس سازمان محیط زیست در خصوص تامین انرژی و بررسی کیفیت تولید بنزین گفت: بر اساس اسناد بالادستی و قوانین اجرای مقررات مرتبط با سوخت، نحوه تولید و عرضه انواع سوخت مصرفی به صورت استاندارد برای عملکرد مطابق با استانداردها. .

وی گفت: با توجه به نظارت و گزارشی که ارائه می دهند و تصمیمات ما در حوزه سوخت و همچنین نظارت بر سوخت به صورت فصلی آغاز می شود و هدف از این قانون رسیدگی به مشکلات به وجود آمده از جمله جدی است. مجازات ها عدم تعادل در تامین انرژی و نظارت و نظارت ما مستمر است.

وی همچنین از انتشار گزارش های پایش سوخت خبر داد.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست آدما درباره اقتصاد سبز و پیشرفت آن در بیست و نهمین اجلاس سران جام بیان کرد: نشست خوبی با دبیرکل داشتیم و در اجرای اقتصاد سبز در راستای اهداف توسعه پایدار به نتایج مثبتی دست یافتیم. همکاری با کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی

وی افزود: اساسا جام بیست و نهم رویکرد مالی داشت و عمدتاً این موضوعات در باکو مطرح شد و کشورهای پیشرفته بیشترین سهم را در تولید گازهای گلخانه ای دارند و مشخص شد که چه سازوکارهایی باید داشته باشند و چگونه عملیات باید باشد. در نظر گرفته شده است.

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری tabnak

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا