ایفای نقش ناشر در حلقه اتصال میان سرمایه‌گذار و بازی‌ساز

تبلیغات بنری


مدیرعامل صندوق تحقیقات و فناوری صنایع خلاق در نخستین رویداد پیش سرمایه گذاری دهمین جشنواره بازی های رایانه ای فجر گفت: موفقیت صنعت بازی در کشور مستلزم گنجاندن حلقه های زنجیره ارزش بازی های رایانه ای است.

به گزارش خبرگزاری برنا، سید مهدی سادات حیات شاهی، مدیرعامل صندوق تحقیقات و فناوری صنایع خلاق با اشاره به اینکه در کشور آنطور که باید به ابعاد مختلف این بازی پرداخته نشده است، گفت: به این موضوع پرداخته شده است. نقطه ضعف دولت است و گروه های فعال در حوزه سرمایه گذاری محیط زیست و جامعه بازی سازان هستند. موفقیت در این مسیر مستلزم پیوند حلقه های زنجیره ارزش بازی های رایانه ای است. اگر ارتباط بین این ادارات وجود نداشته باشد و زیرساخت ها آماده نباشد، این صنعت به موفقیت لازم دست نخواهد یافت. به عنوان مثال، مشکل دسترسی ما به اینترنت که یکی از ابزارهای مهم و خطرناک برای توسعه صنعت بازی است، باید برطرف شود.

وب همچنین اضافه کرد: برای تشکیل این زنجیره باید دست به دست هم دهیم و برای یافتن حلقه های گمشده این زنجیره تلاش کنیم. در زمینه سرمایه گذاری می توانیم سایر صندوق های سرمایه گذاری را در اختیار بخش سرمایه گذاری قرار دهیم. اما در این بین باید شرایط دیگری فراهم شود. عنصر مهم در این زمینه نقش ناشران است. به نظر من یک سرمایه گذار نباید به تیم های بازی ساز گره بخورد. ما به یک پیوند واسطه بین سرمایه گذار و سازنده بازی نیاز داریم و این پیوند باید توسط ناشران ایجاد شود.

حیات شاهی گفت: ناشران برای ورود به بازار باید نقش راهنما و از نظر درک جذابیت سرمایه، صرف منابع مالی، درک ورود به بازار و حفظ نیروی انسانی نقش راهنما را داشته باشند. در چنین شرایطی امکان رشد تیم های بازی ساز برای ورود به بازار وجود دارد. کمبودی که تجربه سرمایه گذاری ما نشان می دهد این است که در جایی که این ارتباط برقرار نمی شود، هم سرمایه گذاری و هم تیم هایی که به دنبال جذب سرمایه هستند شکست می خورند. در مواردی که توانسته ایم از طریق ناشران با بازی سازان ارتباط برقرار کنیم، تجربیات سرمایه گذاری موفقی داشته ایم. بنابراین ما به این نقش اهمیت می دهیم و باید این نقش را جدی بگیریم.

مدیرعامل صندوق تحقیقات و فناوری صنایع خلاق گفت: صنعت بازی صرفا سرگرمی نیست، بلکه ابزاری برای سیاست گذاری و حل مشکلات است و نقش بسیار موثری در شبیه سازی سیاست ها و برنامه های آینده دارد. توجه به این موضوع از نظر ابعاد اقتصادی، اشتغال، توسعه فناوری و اتصال به شبکه های بین المللی به نفع صنعت بازی خواهد بود.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

منبع : خبرگزاری borna

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا