استقلال در آستانه زیان یک هزار میلیارد تومانی – یورنا

تبلیغات بنری


صورت‌های مالی حسابرسی شده باشگاه استقلال نشان می‌دهد که اگرچه این باشگاه مشمول ماده 141 است، اما مدیران آن هیچ توضیحی در خصوص دلایل زیان انباشته حدود یک هزار میلیاردی و برنامه خود برای خروج از بورس ارائه نکرده‌اند. مقاله 141 اصلاحیه قانون تجارت.

به گزارش «یورنا ورزشی» به نقل از یورنا، روز گذشته (سه شنبه) صورت مالی حسابرسی شده باشگاه استقلال در سایت کودال منتشر شد و در نهایت حسابرسان این صورت مالی وضعیت مشروط آن را بررسی کردند. که طبق تصمیم حسابرس وضعیت این است که مدل ها نه پذیرفته شده و نه رد شده است.

فقدان مدارک کافی برای بازپرداخت بدهی

شرایط مختلفی در گزارش حسابرس به عنوان مبنایی برای الزام صورتهای مالی ذکر شده است. یکی از این موارد 44.2 میلیارد تومان بدهی ریالی و 26.3 میلیارد ریال بدهی ارزی در باشگاه برای پرداخت حقوق بازیکنان و هزینه های جاری استقلال در سال های گذشته است، اما اسناد و مدارک کامل مربوط به سپرده ها و قرارداد. یا تفاهم نامه ای مبنی بر نحوه تسویه بدهی ارائه نشده و موافقت طلبکار برای دریافت وجوه اخذ نشده است.

عدم شفافیت در رویدادهای مالی

در این گزارش پس از توجه به وضعیت مالکیت ساختمان باشگاه استقلال (ساختمان باشگاه در اختیار اتحادیه فوتبال)، نبود سیستم مناسب در ثبت به موقع وقایع مالی باشگاه (به ویژه ادعای حقوقی مربیان و …) بازیکنان) و عدم ارائه مدارک مربوط به برخی از حامیان مالی، خاطرنشان شد که با تاکید بر اینکه به گفته حسابرس «در خصوص شفافیت رویدادهای مالی پیگیری مؤثری صورت نگرفته است».

بدهی 174.4 میلیارد تومانی وزارت ورزش و جوانان به باشگاه استقلال برای تسویه بدهی بازیکنان، مربیان، سازمان تامین اجتماعی، امور مالیاتی و …. نحوه تسویه حساب را بیان کرد.

یکی از مهم ترین نکاتی که حسابرس به آن اشاره کرد این است که در خصوص دریافتی های 85 میلیارد تومانی و پرداختی های 403.6 میلیارد تومانی پاسخ تاییدی دریافت نشده است و بنابراین وضعیت این مبالغ نامشخص است.

مهمترین ابهامات صورت مالی استقلال چیست؟

در ماده (18) گزارش حسابرس مواردی ذکر شده است که در آنها توجیهات و اطلاعات لازم ارائه نشده است که مهمترین آنها به شرح زیر است:

در ادامه نکات جالبی از جمله بدهی های 5 میلیارد تومانی علی فتح الله زاده، نامشخص بودن تسویه بدهی 115.9 میلیارد تومانی، در معرض خطر بودن مالکیت گروه مرغوبکار، استفاده از حساب بانکی شخصی باشگاه برای فعالیت های بانکی باشگاه و … و مالیات رامین رضائیان خاطرنشان کرد: بدهی 141.6 میلیارد تومان و در دسترس نبودن اسناد مربوط به قرارداد و پیش پرداخت مبلغ 35 میلیارد تومان است.

1. صدور 4 فقره چک به نام عبدالله الکعبی و تحویل آن به علی امیری (مسئول وقت باشگاه استقلال در زمان مدیریت علی فتح الله زاده) به مبلغ 10 میلیارد تومان و عدم استرداد آنها به. شرکت تا تاریخ گزارش حسابرس.

2. پرداخت 5.1 میلیارد تومان به رسول نیازی (تاجر دوره علی فتح الله زاده) و به حساب آوردن آن به عنوان بدهی فتح الله زاده و عدم استرداد آن به استقلال تا تاریخ این گزارش علیرغم تعهد فتح الله زاده به سازمان خصوصی سازی. .

3. نحوه تسویه 35 سند دیرکرد با مجموع 115.9 میلیارد تومان!

4. نحوه تسویه تسهیلات مالی دریافتی از بانک شهر شعبه کامرانیا به مبلغ 211.3 میلیارد تومان و بدهی های بدهکار به بانک مذکور به مبلغ 116.1 میلیارد تومان (مجموعاً 327.4 میلیارد تومان) برای تسویه با. بازیکنان و مربیان با توجه به اینکه استخر در وام مسکن کیفیت ورزشی است.

5. انجام کلیه فعالیتهای بانکی (به استثنای شعبه بانک تجارت پتروشیمی) از طریق حساب شخصی استقلال کارپرداز (لهبر آزادیکان) در سال مذکور (12 ماه منتهی به 31 تیر 1403) به دلیل مسدود شدن حسابهای بانکی!

6. عدم تعیین مالیات عملکرد، مالیات بر ارزش افزوده، حق الزحمه و حقوق به مبلغ 117.1 میلیارد تومان از سال 1379 تاکنون و بدهی مالیات بر ارزش افزوده و حقوق به مبلغ 24.5 میلیارد تومان (مجموعاً 141.6 میلیارد تومان بدهی مالیاتی). ).

7. عدم ارائه مدارک مربوط به قرارداد و پیش پرداخت به رامین رضاییان (باشگاه استقلال در ازای پیش پرداخت مبلغ 35 میلیارد تومان به رامین رضاییان داده است).

از دست دادن استقلال در آستانه من است

درآمد عملیاتی شرکت استقلال در سال 1403 حدود 326 میلیارد تومان برآورد شد که امسال پس از کسر هزینه های مختلف با زیان حدود 249 میلیارد تومان به پایان رسید. به طور طبیعی زیان باشگاه استقلال نسبت به سال گذشته 48 درصد (حدود 485 میلیارد تومان) کاهش داشته است.

اما آنچه باشگاه استقلال را نگران کرده زیان انباشته این باشگاه است که امسال به 986 میلیارد تومان رسیده و در آستانه ورشکستگی قرار دارد.

نکته مهمی که حسابرس نیز به آن اشاره کرد این است که دلایل زیان و برنامه آتی خروج از شمول ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت به سازمان بورس و اوراق بهادار ارائه نشده است.

در ماده 141 اصلاحیه قانون تجارت آمده است: «در صورتی که حداقل نصف سرمایه شرکت بر اثر ضرر و زیان از بین برود، هیأت مدیره موظف است بلافاصله مجمع عمومی فوق العاده صاحبان سهام را دعوت کند تا موضوع انحلال یا بقای سهام شرکت باشد. شرکت را می توان در نظر گرفت.» شرکت می تواند مورد بحث قرار گیرد.»

با توجه به اینکه زیان انباشته باشگاه استقلال (986 میلیارد تومان) بیش از نیمی از سرمایه باشگاه (1079 میلیارد تومان) است، این باشگاه مشمول مفاد ماده 141 می باشد. طبیعی است که سال ها در این مقاله گنجانده شده است.

برای حل این مشکل، هلدینگ خلیج فارس به عنوان مالک باشگاه استقلال باید یا افزایش سرمایه – از طریق تجدید ارزیابی دارایی ها یا تزریق نقدی – یا کاهش زیان انباشته با سودآوری باشگاه استقلال تا زمانی که این ضرر کمتر از 50 درصد سرمایه به باشگاه می رسد.

تبلیغات بنری

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

همه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکهمه در یکبهارینبهارینهورنازهورنازرابورابوسارینسارینتیلاتیلاتینوتینوتوژالتوژالیستایستایورنایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورناهمه در یکبهارینهورنازرابوسارینتیلاتینوتوژالیستایورنا