عبدالله بن حسن سرباز دلیر امام حسین (ع) بود/ اهمیت و شیوه تربیت کودکان، درسی از واقعه کربلا است
گفتگو
یک کارشناس علوم قرآنی تربیت صحیح کودکان و نوجوانان در آغوش خانواده را نکته مهمی دانست و شجاعت عبدالله بن الحسن در دفاع از حق و امام حسین (علیه السلام) واقعه کربلا را نشانه ای از آموزش صحیح
حجت الاسلام والمسلمین مهدی فایز عبادی در گفتگو با مرحله در روز پنجم ماه محرم گفت: این روز را عبدالله بن الحسن می نامند. در واقع یک نوجوان در کربلا در حال دفاع از امام حسین (علیه السلام) به شهادت رسید.
وی ادامه داد: حضرت عبدالله بن الحسن برای دفاع از سید و سالار شهیدان (سلام الله علیها) در حالی که حضرت زینب (سلام الله علیها) تلاش می کرد جلوی او را بگیرد به سوی مرگ شتافت که عبدالله خود را به عمویش رساند و دستانش را جلو انداخت. از شمشیر دشمنی که در شرف شهادت بود و در حال حمل امام حسین (علیه السلام) بود، حرمله با تیر این نوجوان را کشت.
الفیض آبادی مطالعه تاریخ را زمینه ساز رشد فکری مردم دانست و گفت: حضرت عبدالله بن حسن نوجوانی بود که در خانواده ای متدین و با ارزش رشد کرد ، که در واقعه کربلا به شهادت رسید. این نشان دهنده اهمیت تربیت فرزندان است.
وی به آیات قرآن کریم در رابطه با تربیت فرزندان اشاره کرد و گفت: رشد هر فرزند خانواده را تشکیل می دهد و مدرسه ای که کودک در آن رشد می کند در تفکر او تاثیر زیادی دارد و آینده او را تحت تاثیر قرار می دهد. عبدالله بن الحسن نیز در مکتب پدر و سپس مادر و سرانجام عموی بزرگوارش رشد کرد.
این کارشناس علوم قرآنی خانواده را از دیدگاه جامعه شناسان مورد خطاب قرار داد و افزود: خانواده رکن کوچک جامعه به شمار می رود چرا که می تواند مسیر رشد و توسعه جامعه را تعیین کند. ایمان ساخته شده و مبتنی بر دانش پایه برای رشد کودک در این محیط مهم و مورد تاکید است، از این رو مفاهیم دینی و مذهبی خانواده از اهمیت بالایی برخوردار است.
وی به آیه 35 سوره عمران اشاره کرد و گفت: خداوند فرمود: من برای شما نذر کردهام و در شکم من چیزی آزاد نیست، پس مرا بپذیرید. زن گفت: پروردگارا، من وعده دادم که فرزندم در رحم است تا به تو خدمت کنم، پس وعده مرا بپذیر که تو شنوا و دانایی. کسانی که بیشترین موفقیت را در عبادات دینی دارند کسانی هستند که تمام وجود خود را وقف خدمت و آموزش این اهمیت به فرزندان خود می کنند.
فایز آبادی به خطرات امروز خانواده پرداخت و افزود: باید به خطوط قرمزی که اسلام برای خانواده در نظر گرفته است توجه کرد. مهاجرت خانواده ها به غرب و بی هویتی باعث می شود که رشد کودک تحت تأثیر قرار گیرد و این کودکان امروز تعیین کننده سرنوشت کشورها و جوامع در آینده هستند.
این محقق علوم دینی به فلسفه قیام امام حسین (علیه السلام) پرداخت و گفت: امام حسین (علیه السلام) برای حفظ دین اسلام بیرون رفت، زیرا یزید در آن زمان خود را نماینده معرفی می کرد. اسلام و سعی در این کار داشت. او با ترفندهای مختلف می خواست توجه عموم را به خود جلب کند.
وی تصریح کرد: امام حسین علیه السلام از مدینه به مکه آمد تا با یزید بیعت نکند و حتی در مکه نماند، زیرا به خوبی می دانست که یزید قصد دارد او را به شهادت برساند، زیرا اگر خون می شد. در کعبه ریخته شد و به همین دلیل ممکن بود که به سوی کوفه حرکت کنند و این به دلیل دعوت کوفیان از سیدالشهدا علیه السلام و اعلام بیعت با آنان بود.
فیض آبادی به شهادت امام حسین (علیه السلام) پرداخت و تأکید کرد: شهادت امام حسین (علیه السلام) سؤالات زیادی را در اذهان جامعه مسلمانان ایجاد کرد و تاریخ به هر نحوی این سؤال را مطرح کرد. چرا امام حسین (علیه السلام) با یزید بیعت نکرد؟ چرا آن که ولی اسلام فرزند رسول اسلام (ص) بود شهید شد؟
انتهای پیام/
mizanonline به نقل از یورنا