ظفرقندی سابقه تند سیاسی دارد و بر رویکرد‌های قبلی خود مصر است

تبلیغات بنری


نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه ظفر قندی سابقه سیاسی سختی دارد، گفت: وی با انتشار توئیتی در مورد اغتشاشات اعلام کرد که آمبولانس ها را پر از نیروی انتظامی کردند. آیا این خدمتی به نظام پزشکی کشور است؟

یورنا ملک شریعتی مخالف کلیات طرح پیشنهادی وزیر بهداشت در جلسه عمومی عصر امروز (یکشنبه 7 مرداد) شورای اسلامی گفت: تجربه و توانایی های آقای الظفرقندی برای همه ما روشن است، اما این یک شرط لازم و کافی است، اگرچه برخی کارشناسان معتقدند که وزارت بهداشت لزوماً به خوبی توسط پزشکیان اداره نمی شود و این یک موضوع کاملا اداری است.

وی با بیان اینکه سوابق جبهه و جهاد ظفرقندی برای ما روشن است، ادامه داد: اما ملاک وضعیت فعلی افراد است، دوازده شاخصی که مقام معظم رهبری به عنوان میثاق دولت و بیت برای ما تعیین کردند. از نمایندگان و جلوی چشم ما ماست

شریعتی به سه شاخص در انتصاب وزرا اشاره کرد که عبارتند از: جایگاه تکثر ملی و فرقه ای، اعتقاد به نظام اسلامی و امید به آینده و از جمله شاخص هایی است که رهبری در انتخاب وزرا مورد توجه قرار دادند. اگر درست بررسی کنیم، خواهیم دید که این خصوصیات چه نگرش به آقای ظفرکندی دارند.

وی با بیان اینکه اکثر مواضع سیاسی و فرقه ای از سوی آقای الظفرقندی و سازمان وابسته به وی بوده است، گفت: لیگ 78 و فتنه 88 از جمله این موارد است. آقای ظفرکندی نه در 10 سال گذشته بلکه سال گذشته در این خصوص بیانیه و سخنرانی کرده است.

شریعتی به تمجید ظفر قندی از سران فتنه اشاره کرد و تاکید کرد: این اتفاق می افتد و این موارد برای رهبری خط قرمز محسوب می شود. آقای الظفرقندی نیز شورش های سال 1401 هجری قمری را حرکتی پاک دانسته و آن را ناشی از انتقاد مردم مستضعف عنوان کرده است.

وی با بیان اینکه در بررسی برنامه ظفر قندی رویکرد سیاسی نداریم، ادامه داد: رهبری تاکید کردند که در بحث جناح بندی های سیاسی همواره محور دوستی و دوستی با یکدیگر است، اما در برخی موارد و مسائل رویکردها به این صورت است. متفاوت است و باید خطوط قرمز و خطوط جدایی وجود داشته باشد که باید به آنها توجه شود. فرمود: فتنه نابخشودنی است.

شریعتی در خصوص این سوال که چرا اختلاف در خطوط قرمز ماست، گفت: 85 درصد مشارکت مردمی در اتفاقات گذشته از بین رفت و آثار کاهش مشارکت تا امروز باقی است. عده ای کشور را به ورطه پرتگاه بردند و به دشمنان ما امید دادند.

وی با بیان اینکه فتنه منجر به تحریم های هوشمندانه تری علیه کشور شده است، ادامه داد: مشاور آقای قالیباف کتابی درباره تاثیر فتنه 88 بر تحریم های جدید آمریکا منتشر کرد که خواندن آن را به نمایندگان توصیه می کنم. بحث در مورد کمبود دارو، بیماران پروانه ای و ممنوعیت اورانیوم 20 درصد پس از درگیری های 1988 آغاز شد. لذا امروز آقای الظفرقندی باید این قضایا را جبران کند اما باز هم از سران فتنه تعریف می کنند.

شریعتی ادامه داد: ظفر قندی قصد دارد از مجلسی رای اعتماد بگیرد که در سخنرانی خود آن را مشروع ندانست. این در حالی است که در همین انتخابات آقای پیشیکیان در بخش تبریز دوم شده بود و آرا را کسب کرده بود. آقای الظفرقندی تایید کرد که این انتخابات برای مجلس دوازدهم برنامه ریزی شده بود.

وی با بیان اینکه الظفرکندی در تمامی جلسات کمیته بر مواضع قبلی خود اصرار داشت، گفت: امیدوارم آقای الظفرکندی اصرار خود را ثابت کند و برای رای اعتماد به مجلس نیاید که آن را سیاسی نمی دانند. مشروع اما با این استاندارد که استاندارد اشتباهی است، اکثریت آرای شورا معتبر است.

وی با بیان اینکه آقای مدشکیان با 26 درصد آرای مردم ریاست جمهوری را برعهده دارد، ادامه داد: آقای مدشکیان رئیس جمهور همه ماست و همه ما وظیفه داریم از او حمایت کنیم و هرگز نمی گوییم رئیس جمهور است. رهبر اقلیت

وی با بیان اینکه آماده شنیدن مواضع اصلاحی آقای ظفرقندی هستیم، تاکید کرد: تاریخ آقای ظفرقندی یک تاریخ سیاسی است. او همچنین مطالبی را که در حال حاضر در فضای مجازی موجود است منتشر کرد. او در توییتی درباره این شورش ها گفت که آمبولانس ها مملو از پلیس است. آیا این خدمتی به نظام پزشکی کشور است؟

شریعتی با بیان اینکه به دلیل چنین اظهاراتی ده ها میلیارد دلار به آمبولانس ها در کشور خسارت وارد شد، گفت: مسئول وزارت بهداشت پزشک بدون مرز نیست. وزیر بهداشت باید مرز حق و باطل را رعایت کند. وزارت بهداشت، مرجع حاکم بر جمهوری اسلامی است.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *