سند سیاست‌های کلان کشور در مواجهه با رمزارز‌ها با محوریت بانک مرکزی به‌زودی نهایی و ارائه می‌شود

تبلیغات بنری


معاون فناوری های نوین بانک مرکزی گفت: بر اساس دستور رئیس کل بانک مرکزی، سند سیاست کلی کشور در برخورد با ارزهای رمزپایه با محوریت بانک مرکزی و با استفاده از توانمندی ها به زودی نهایی و ارائه می شود. سایر دستگاه های اجرایی ذیربط

یورنا – به گزارش روابط عمومی بانک مرکزی، مهران مهرامیان با تاکید بر اینکه ماهیت ارزهای رمزنگاری شده پدیده ای پیچیده است و در بسیاری از کشورها، سیستم مدیریت و تنظیم آنها چندوجهی و بین نهادی است، گفت: با توجه به آثار و پیامدهای آن مقابله می شود این پدیده در بازار پول و ارز، در قانون جدید بانک مرکزی، اختیار تنظیم حوزه ارزهای دیجیتال به بانک مرکزی داده شده است.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با اشاره به برگزاری جلسات کارشناسی مستمر مدیران ارشد این بانک در خصوص ارزهای رمزنگاری شده پس از تصویب قانون جدید بانک مرکزی، تصریح کرد: از زمانی که بانک مرکزی قانون بانک ها را در سال جاری ابلاغ و اجرا کرد. در دو ماه گذشته هر شنبه جلساتی در محل بانک مرکزی تشکیل شده است. مجموعه آیین نامه ها و دستورالعمل های اجرایی لازم ماده (59) قانون بانک مرکزی.

وی افزود: در این جلسات از کارشناسان و فعالان حوزه ارزهای دیجیتال نیز دعوت به عمل آمد و پس از استماع و جمع بندی نظرات مختلف، سند سیاست کلی دولت در برخورد با ارزهای رمزپایه بررسی شد که حول محور بانک مرکزی و استفاده از توانمندی های دولتی سایر مؤسسات نیز به زودی توسط دستگاه اجرایی ذیربط، قطعی و به منظور اخذ نظرات کارشناسی ارائه شده توسط این بانک صادر خواهد شد.

مهرامیان افزود: البته از فروردین 1400 کارگروه تنظیم مبادلات ارزهای رمزپایه زیر نظر مرکز ملی فضای مجازی به صورت مستمر و با حضور کلیه نهادهای ذیربط در حوزه ارزهای رمزپایه و نمایندگان محترم کشور تشکیل شده است. قوه قضائیه بانک مرکزی ضمن رصد فضای مبادلاتی کشور، روش های نظارتی را بر اساس الزامات و اختیارات قانونی هر یک از نهادهای ذیربط اتخاذ کرد. رویکرد خودتنظیمی نیز به عنوان یکی از رویکردهای این حوزه مورد توجه ویژه قرار گرفت.

معاون فناوری های نوین بانک مرکزی با اشاره به اعلام نگرانی ها و دستور رئیس قوه قضاییه در حوزه ارزهای رمزنگاری شده، تصریح کرد: جلسه فوق العاده کارگروه تنظیم مقررات مبادلات ارزهای دیجیتال در آینده برگزار می شود. هفته گذشته با حضور تمامی اعضا و در چارچوب اختیارات این کارگروه، تصمیمات لازم به منظور ارتقای توانمندی های اطلاعاتی و افزایش آگاهی از کلاهبرداری های مرتبط با ارزهای دیجیتال اتخاذ خواهد شد.

انتهای پیام/

تبلیغات بنری

mizanonline به نقل از یورنا

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *